2011. április 4., hétfő

Szélben jajogat

......Odakint a huss és fúúúú, a napnak meg valahol máshol akadt dolga, mondjuk épp a Föld másik szegletében. Száraz vihar kis esővel, villámok nélkül, amolyan igazi oximoron. Indok, hogy miért ne fúassam a procaventillationátort, hisz a saját romjaim helyett kapott kölcsöngép tápja amolyan "bizalom a sorsban"-képesség fejlesztésére való, még szép időben is.
.....Nem baj. Igazából rám is fért, hogy a szeleket hallgatva (fülre legalább 192khz, 32 bit) bámuljam a régi korok TV-jét, a tüzet. Odakint ablakok, persze Pécsre jellemző, hogy háromnegyed tizenegykor már csak 35% világlik. Egyedül, valami tompa jujjal itt a mellkasom kellős bugyrában, és foglamam sincs, hogy mi lehet. Talán, hogy hiába a szeretetteljes segítség, még mindig nem zenélhetek, az a fránya elektronikai baleset óta. A 16 csatornás firewire mindössze hangerőszabályzó szerepét játssza, és mindez hosszú hónapok óta. Lassan ott tartok, hogy nem is hiányzik. Vagy csak nem akarom tudni. Lelkem egy része szépen fogja a kis motyóját és átmenetileg bezár. A maradékkal üzemelek. Photoshoppal, és fényképezéssel tartom magam úgy-ahogy, de meglehetősen hamiskás a dolog néha. Valami nem kerek. Hiába vagyok rendes (.,.) hangmester egy bulihelyen, hiába dicsért a Rudán és élvezem, szeretem amit csinálok, valami még nem
......Aztán összejött a zenekar is. Visszatalált régi barát, és egy jó hozzáállású dobos gyerek, nem beszélve egy másik, SKID ROW-s gitárosról..és a megbszélt próba előtt két nappal gallyra vágtam a csuklómat. bicikli, jég, hasra ennyi. Meg egy műtét ami alhasi visszér (szofisztikált megfogalmazás a herémre) kezdettel, és tízcentis sérvvel végződött..
Holnap próba. Első. Félek. Három hete alig fogtam gitárt a kezembe, a csuklóm féltropa.. jó, ha eltalálom az akkordokat, nemhogy még szólózzak is. Majd valahogy lesz. Hallgatom a vihart, tanítson újra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése